Viszonteladóknak

Cégünk nagykereskedelmi tevékenységet is végez, melynek keretében viszonteladókat, tenyészeteket is kiszolgálunk.

Kínálatunkban számos termék megtalálható az izzók, fénycsövek, terráriumi talajok, bogárzselék, tápok stb…

Több márkának végezzük az országban a képviseletét, mely termékeket nagykereskedelmi áron tudunk biztosítani kedves ügyfeleinknek!

A következő termékcsoportok elérhetőek többek között:

 • Pet King Saját márkás termékeinkben sok minden megtalálható kedvező áron, a talajoktól kezdve a parafa dekorációkig.
 • ProRep – Világszinten híres termékük a Calcium Sand, mely egy emészthető vitaminos homok, de megtalálható kínálatukban többféle prémium minőségű vitamin, tápok, eledelek, itatótálak, speciális melegítő izzók, talajok és sok más termék.
 • WhitePython – Itt található egy igen népszerű termék a NutriRep, mely egyedülálló vitamin készítmény: megfelelő arányban tartalmazza a kevert kalciumot és multivitamint. Ezenfelül hőmérők, páramérők, prémium minőségi lámpatestek és még sok minden.
 • Arcadia – Az Arcadia a világ egyik legnagyobb világítástechnikai cége, kínálatában számos melegítő, UVB izzó, lámpatestek, fénycsövek, illetve vitaminok, tápok találhatóak meg.
 • Habistat – A Habistat forgalmazza talán a leghíresebb biológiailag lebomló, papírzacskókba csomagolt talajokat, melyek között számos fajspecifikus talaj is fellelhető! Ezen felül prémium minőségű vitaminok, tápok, etető-itató tálak stb…
 • Pangea Ez a világon a legnépszerűbb és a legjobb minőségű gekkó táp márka, mely többek között vitorlásgekkók, nappali gekkók kedvence.
 • Lucky Reptile – Ennél a remek gyártónál található számos táp mindenféle hüllőnek és kétéltűnek, sok fajta dekoráció is, illetve talajok.
 • RepStyle– Ez a cég különleges, látványos terráriumi dekorációk gyártásával foglalkozik, melynél sokszor a hasznos és a látványos egy helyen koncentrálódik. Ilyen pl. az itató tál és egyben bonsai dekorációjuk!
 • Prücsi – Magyarországon gyártott rágcsáló alom, a kínálatában: széna, illatos és natúr forgács, illatos és natúr pellet.

Ezen kívül is vannak kínálatunkban termékek, erről érdeklődj!

Hogyan lehetsz viszonteladónk?

Töltsd ki kérlek az alábbi űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

  Cégnév

  Telefonszám

  Bolt/Webshop Neve

  Bolt/Webshop címe

  Bolt/Webshop weboldala

  Adószám