Bogárzselé – Mindent amit tudni kell

Bogárzselé – Mindent amit tudni kell

Sokaknak nagyobb problémát okoz az eleségállatok tartása, nos erre a problémára nyújthat segítséget ez az úgynevezett bogárzselé! A bogárzselé egy fehérjedús, teljes értékű táplálék minden rovar és ízeltlábú számára, aminek a segítségével sokáig életben tarthatod majd az eleségállatot, hogy ne legyen kidobott pénz amit táplálékállatra költesz.

Ezen felül adható kiegészítésként gyümölcsevő hüllőknek is (nappali gekkó, vitorlásgekkó pl) Magas nedvesség tartalmának köszönhetően kiválthatod vele a zöldséggel való etetést. Előnye a zöldségekkel szemben, hogy nagyon minimális a pára kibocsátási képessége, így nem fogsz párától elpusztult táplálékállatokat találni.

Másik fontos dolog, hogy ebben megtalálható minden olyan vitamin, tápanyag amire szüksége van az eleségállatoknak, így nem fogják egymást felfalni. Könnyen használható, csak egyszerűen lehúzod a fóliát a tetejéről és beteszed az eleségállatoknak, akár a műnyag tartótégelyből is kiveheted a bogárzselét. Közel egy évig eláll szobahőmérsékleten bontatlan állapotban.

Előnye, hogy nem indul erjedésnek és nem penészedik így a muslicák sem fogják megvetni a lábukat a terráriumban. Továbbá zselé állagának köszönhetően nem fulladnak bele az eleségállatok! Kapható nálunk egy extra kalciumot tartalmazó típus is, ezzel a fajtával növelheted hüllőd kalcium bevitelét.

Adható: tücsöknek, sáskának, csótánynak, muslicának, légynek is akár.

Kibontás után 1 hétig tartható el.

Elérhető ízek: banán, barnacukor, dinnye, joghurt, mangó, méz, narancs, alma, erdei gyümölcs, eper

Összetevők: ozmó víz, cukor, fruktóz, alga kivonat, aminosav, gyümölcslé, citromsav, nátrium-citrát, természetes ízesítők, ételszínezék

Bogárzselé ára:

  • Sima 160 Ft/ db
  • Ca-al dúsított 180Ft/ db

Megrendelhető akár itt az oldalon, vagy megvásárolható személyesen az üzletünkben. Ha kereskedő vagy akkor tudunk további kedvezményt adni ebből az árból!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük