AKCIÓ

AquaEl Decoris – dekorkavics (többféle színben)

1.490 Ft

AquaEl Decoris – Akvárium dekorkavics (Többféle színben) 2-3mm (1kg)

Kvarc kavics, színes, modern anyaggal bevonva. A legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásának köszönhetően nincs káros hatása a vízi környezetre, és bármilyen akváriumban sikeresen felhasználható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címkék: ,
Törlés
Kosár

Leírás

MIÉRT VAN SZÜKSÉG KAVICSRA ÉS HOGYAN VÁLASSZUK KI A MEGFELELŐ TÍPUST?

Kavics hozzáadása az akváriumhoz nem csak azért szükséges, hogy a környezet természetes megjelenésű legyen, és az akvárium jobban nézzen ki, hanem számos további előnye is van a növények növekedésének ösztönzésében, hogy bizonyos típusú halak belefúródjanak és kivágódjanak, mint a természetes élőhelyükön. Ezért győződjön meg arról, hogy kiváló minőségű kavicsot használ az akváriumban, és tudja, hogyan választhatja ki a megfelelő típust az Ön igényei szerint:

  • A növények növekedésének elősegítése: milyen kavicsot használ, nagy hatással van az akváriumban lévő növények növekedésére és egészségére. Egyes kavicsfajták lehetővé teszik a vízi növények számára, hogy könnyen meggyökerezzenek és gyarapodjanak a tartály belsejében, míg mások durvák és megakadályozzák növekedésüket. Például az Aquael HELP ADVANCED SOIL szabályozza a víz PH szintjét, és biztosítja, hogy ideálisak legyenek a növényeihez. Másrészt, ha úgy dönt, hogy mesterséges növényekkel jár, akkor nem kell aggódnia emiatt.
  • A halak biztonságának biztosítása: az is fontos, hogy a halak ne sérüljenek meg a kavics miatt. Két fő módja van annak, hogy a halak közvetlenül megsérülhessenek: ha hosszabb ideig érintkeznek a durva kavicsokkal, akkor elvághatják magukat és megsérülhetnek, vagy ha a halak tévesen lenyeltek egy apró kavicsot étellel, ami súlyosan megbetegedhet, sőt meghalhat. Biztosítania kell, hogy az akváriumba adott kavics ne sértse meg a halakat. Az Aquael által kínált kavicsok biztonságosak és teszteltek annak biztosítására, hogy ne ártsanak a halaknak.
  • A víz minősége: a kavics a víz minőségét is befolyásolja. Néhány gyengébb minőségű kavics kémiai kölcsönhatásba lép a vízzel, mivel idővel lebomlik vagy feloldódik a vízben, feldobva az akvárium vizének kémiai egyensúlyát – más típusú kavicsok azonban még a szabályozásában is segíthetnek. Akár akváriumi homokot, akár akvárium kavicsot választ, az befolyásolja a víz kölcsönhatását. A kavics nagyobb, és lehetővé teszi a víz könnyebb áramlását a szemcsék között, ami megakadályozza a víz stagnálását és a penész felhalmozódását. A homok viszont nem engedi át a vizet olyan könnyen, de jobb élőhelyet biztosít azoknak a halaknak, akik szeretnek beásni a homokba.

Brand

AquaEl

További információk

Tömeg N/A
Színválaszték

Black, Blue, Fuchsia, Green, Pink, Purple, Red, Turquise, White, Yellow

Tömeg

1kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„AquaEl Decoris – dekorkavics (többféle színben)” értékelése elsőként