-7%

AquaEl szett classic 60 45l ívelt

39.990 Ft

Ez a teljesen felszerelt akváriumkészlet egyike a klasszikus Aqua El termékeknek. Fröccsöntéssel készült teteje a szükséges szilárdságot és tartósságot elegáns kinézettel ötvözi. A beépített elektromos fényegységeknek köszönhetően a víz nem melegszik fel a fényforrások alatt, továbbá biztosítja a világítótestek egyenletes működését (kizárja a fények villogását), és megnöveli élettartamukat………

Cikkszám: 017-6198 Kategóriák: , Címkék: ,
Kosár

Leírás

Ez a teljesen felszerelt akváriumkészlet egyike a klasszikus Aqua El termékeknek. Fröccsöntéssel készült teteje a szükséges szilárdságot és tartósságot elegáns kinézettel ötvözi. A beépített elektromos fényegységeknek köszönhetően a víz nem melegszik fel a fényforrások alatt, továbbá biztosítja a világítótestek egyenletes működését (kizárja a fények villogását), és megnöveli élettartamukat.

A víztartályok tartós, megfelelő vastagságú üvegpanelekből készülnek, melyeket speciális fekete szilikon köt össze. Ez nem csak ellenállóvá és vízállóvá teszi a tartályt, de a kosz és üledék észrevehetőségét is csökkenti. A tartály alsó lemezét egy speciális keret erősíti meg, még tartósabbá téve az akváriumot. Az 45 literes változat, ívelt első panellel készült.

Az íves és szögletes akváriumok egyaránt kiváló minőségű műanyag tetővel vannak ellátva. A szabadalmaztatott Smart Open rendszernek köszönhetően a tető 90°-ban nyitható, így könnyebb hozzáférést biztosít az akváriumhoz.

Szűrés: a szettek FAN belső szűrővel rendelkeznek, melyeket kifejezetten az akváriumok levegőztetésére és tisztítására terveztek.

Fűtés: a szettek tartalmaznak egy Comfort Zone vízmelegítőt.

Az alap Classic készlet tartalmazza:

– Üveg tartály ívelt első fallal.- Tető, beépített, IP67-es előírásoknak megfelelő világítással- nyitható ajtó a halak etetéséhez- FAN belső szűrő- Comfort Zone automata vízmelegítő- ACTI kezdőkészlet (eledel, víz kezelő és víz előkészítő)

Méret (kb):Hossz: 60 x 30 x 30 cm (tetővel együtt 39 cm)

Űrtartalom:45 l

Fogyasztás: Világítás: 15 W Szűrő: 4,7 W Vízfűtő: 75 W

Brand

AquaEl

További információk

Tömeg 25 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„AquaEl szett classic 60 45l ívelt” értékelése elsőként